nedjelja, 20. svibnja 2012.

još malo o meni...

...ovo niste znali .... osim što heklam imam mogu to reči ovako nešto u sebi dar za kolače i odkada sam to otkrila mama ih više ne peče  ha ha istina i tako da kad god netko ima rođendan ili se nešto slavi ja sam glavna u kuhinji .... 


..ove su slike od prošle god. pekla sam ja i više al nisam slikala sad mi žao  ova gore je bila za prijeteljičim rođendan, a ova dole za mamin sad svi znate koliko ima godina :)


..a tu je i jedna mala kozmetička torbica iz moje izrade koju sam napravila još prije mjesec dana samo nisam pokazala jer se nije slagala u post al sad je i na nju došo red..
 .... kod zipa sam dodala jednog malog leptira da se lakše otvara ..što vi mislite...

...do čitanja kissss...

Broj komentara: 11:

  1. Hummm... Que delícia esse bolo!
    Beijinhos, Cá.

    www.rosaacessorios.blogspot.com.br

    OdgovoriIzbriši
  2. uh, baš mi se jede torta. :) torbica je lijepa, bravo za tvoje vještine!

    OdgovoriIzbriši
  3. Slazem se sa poslednjim komentarom! Rucni radovi su ti ekstra a torta izgleda ukusna! Ja obozavam 'home made' torte :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Blago tvojoj mami sa tobom! Samo ti radi, uči nove stvari, razvijaj interesovanja, sve to skupa predstavlja ono što se zove ŠIRINA, a to mogu da shvate i podrže normalne osobe, a one druge će ti govoriti isto što su i meni, i mnogima govorili: gluposti, bez veze, stupid... Ne obaziri se na to, radi ono u čemu uživaš i trudi se da budeš dobra u tome što radiš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti puno ove riječi su stvarno ohrabrujuče pozzz

      Izbriši
  5. Zaista si svestrana, svaka cast, torbica je preslatka:-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Olá, eu gasto pouco tempo para fazer flores. As 5flores que estão no meu blog fiz em 1 dia. Tenho muita prática. Um super beijo para você.

    OdgovoriIzbriši
  7. Svaka čast ... kreativnost na sve strane ... i ja volim da eksperimentišem u kuhinji , nekad mi dobro dođe da se odvojim malo od gline i krpica :))

    OdgovoriIzbriši
  8. njamy torte, odlične a i torbica je baš fora :) pozz

    OdgovoriIzbriši

hvala na komentaru, uvijek ste dobro došli na moj blog vaše me pohvale potiču da budem još bolja!!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...