ponedjeljak, 11. lipnja 2012.

mala jagodica.....



....evo kako sam sredila jastuk malo me podsječa na jagode (možda zato što mi se jedu a više ih nema u bašći prošle su), uglavnom ovdje sam vidjela kako napraviti mašnu da se sastrane nevidi trgovi rezanja by the way to je i odlična stranica za inspiraciju..


...na jednoj strani su mašne, a od iza smajlić....



...i to je sve za danas ima malo i cvjetova ali njih čuvam za swap neću ih još objavljivat , swap je organizirala    lilla indigo pa ko voli nek se pridruži mislim da će bit zanimljivo, uživajte u ljetnom danu  pozzzz

Broj komentara: 14:

  1. Mašnice su prekrasne i super su se ukomponirale na jastuk,a i smajlić mi je medeni!Stranica je stvarno dobra gdje si pronašla izradu mašnica.

    OdgovoriIzbriši
  2. Smajli je super, idem na stranicu odmah, a ti nastavi...

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako si vrijedna, volim mašnice a s točkicma su mi posebno lijepe :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako puno radova si napravila dok mene nije bilo, ja sam se baš ulijenila, započela sam nešto, pa ostavim, pa započnem i ostavim i tak me hvataju faze, u nekom sam crno bijelom filmu neznam to ni opisat a kad bi me netko pitao kako s eosjećam nebih znala ni objasnit jer sam ka u nekom transu, još se nemogu oporavit od velikog šoka od nekih bližnjih osoba al šta ćeš svakakvih ljudi ima a ja moram nastavit svoj i opet osmijeh na lice al opet koliko god pokušavala nekom oprostit mislim da su sad zabrljali za čitav život i da je tome kraj da opraštam pogrešnim osobama koje to ne zaslužuju, raspisala se ja sorry..uglavnom pregledala sam radove od kad nisam bila tu i oduševljena sam tvojim cvjetićima od tkanine i također sa šivanim torbicama iako iz prvih pokušaja izgledaju čist ok,, jastučić mi je baš fora i bap cakano izgleda :) Lijepi pozdrav draga i ugodan dan !

    OdgovoriIzbriši
  5. Oi Amiga!!
    Vim agradecer a sua visita , e apreciar
    essas lindas almofadas, tem muito bom gosto.
    Tenha uma ótima semana,bjs.
    LU GRADICE

    OdgovoriIzbriši
  6. Que fofura!!!! Obrigada pela visitinha! Beijos pra ti, Cá.

    www.rosaacessorios.blogspot.com.br

    OdgovoriIzbriši
  7. baš je slatki, i hvala na info :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Tko kaže da se mašne nose samo oko vrata ili u kosi, jer tvoja ideja dokazuje kako upravo mašnice mogu promijeniti izgled sasvim običnog jastuka, a kad su k tome još i točkaste, to je to, savršena kombinacija, no smajlić sa mašnicom na glavi me još više oduševio - originalno!
    lp

    OdgovoriIzbriši

hvala na komentaru, uvijek ste dobro došli na moj blog vaše me pohvale potiču da budem još bolja!!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...