petak, 15. lipnja 2012.

mali tut-frizura


..evo htjela sam podjeliti s vama ove slike za frizuru čini mi se jednostavno a elegantno..




..do čitanja veliki pozzz


Broj komentara: 10:

  1. meni su super sve te kikice i punđice koje se sad nose, ali mi je kosa nažalost teška za njih, nikako ne mogu da je pohvatam i onda se iznerviram i batalim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobra je boja kose,ja otkad mastam o takvoj :) a i frizura je bas super,nego ja bih mogla da je nosim tek za god-dve,obzirom da je kratka za tako nesto! Imas blog tag i nagradu kod mene! Pozdrav i prijatan vikend!

    OdgovoriIzbriši
  3. Frizura je super, ali ako sam za bilo šta u životu antitalenat, to je frizeraj. Više imam talenta za muziku. Možeš misliti onda. Ustvari, ja retko idem kod frizera i retko se bavim svojom frizurom, to je uradila majka priroda koja mi je dala loknastu kosu, tako da uvek imam lepu frizuru, a mojoj ćerki je dala takođe lokne, i to mnogo lepše od mojih.

    OdgovoriIzbriši
  4. i ja imam lokne tak da nemam brige a baš mi se sviđa ova boja kose samo što mislim da se nebi usudila tako ofarbat nekeko je preuočljiva ali volim vidit na drugima a što se tiče frizura tu dolazi moja starija sestra koja radi odlične pletenice pozzzz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam ovakvu boju kose, jako je zahtevna. Moraš često da se farbaš, da je neguješ maksimalno da bi se održala i boja i sjaj.

      Izbriši
  5. super ideja za frizuru, samo moja kosa ne bi bila dovoljno poslušna za to :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super frizura! Ja ću je isprobati, bar za po kući:)

    OdgovoriIzbriši
  7. odlična frizura, inače sama uvijek nešto isprobavam kad je duža kosa jer kosa mi podnosi i lijepo se oblikuje, sad sam ošišana do ramena jer je bila već sva ispucala ali brzo raste pa mi nije žao da se oporavi i isto imam lokne..što s etiče boje kose, takvu istu sam imala prije nekih 7 godina i stvarno je zahtjevna jer ipak sam ja smeđokoosa..
    uglavnom super tutorijali

    OdgovoriIzbriši

hvala na komentaru, uvijek ste dobro došli na moj blog vaše me pohvale potiču da budem još bolja!!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...