nedjelja, 4. studenoga 2012.

MAKE OVER:kutija


...evo kako sam preuredila kutiju bila je obična bež nekako beživotna pa sam morala, u njoj držim sve svoje kreativne stvari, ova slika je ubiti tatto koji mi se jako sviđa ali nisam toliko hrabra,  tako da sam ju odlučila naslikati na kutiju.....

..što kažete da li vam se sviđa , evo u lijevom ćošku zadnje slike je sadržaj kutije vjerujte ima svega zato izgleda neuredni zapravo je složeno,  na neki moj način :) , do čitanja vas puno pozdravljam.....
Broj komentara: 16:

 1. Najdraže su mi ove prostrane kutije u koje mogu pospremiti brdo sitnica i koje su pune kreativnog nereda u kojem se samo ja snalazim!

  OdgovoriIzbriši
 2. Prelepa je.
  Nadam se da neće biti oštećena od stalnog korišćenja, kao neke moje :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kutiju si super uredila izvana.To je tatoo koji se i meni svidja.Ja cu si kad skupim hrabrosti tri lastavice dati istetovirati.A sto se tice "reda" u kutiji to se samo mi snalazmo,tako da i ja obazavam takav kreativan red.

  OdgovoriIzbriši
 4. Super ti je kutija,posebno mi se svidjaju ojacani coskovi:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Volim kutije i jako mi je simpatičan ovaj tvoj maslačak.Podsjeća me na djetinjstvo i igre s njim:)

  OdgovoriIzbriši
 6. Prekrasno!!
  Maslačci i makovi su mi trenutno najdraži motivi...
  Imam sličnu naljepnicu sa masločkom na svojem zidu

  OdgovoriIzbriši
 7. Čestitam na hrabrosti :) odlično si to izvela, a dobila si još jednu kreativnu spremalicu koja sada izgleda onako kako i zaslužuje...jako lijepo!!!

  OdgovoriIzbriši
 8. Nives, nećeš vjerovati, ali i ja sam baš ovih dana napravila jednu vješalicu i okvir za slike sa ovim istim motivom jer mi je prekrasan! I sad vidim ovu tvoju kutiju, baš iznenađenje, izgleda da imamo isti dobar ukus, ha,ha:))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. baš mi drago da vam se sviđa meni je taj uzorak baš prekrasan ja sam ga vidjela kao tetovažu na jednoj djevojci :)

   Izbriši
 9. Ovako nešto planiram naslikati na zid, samo nikako da se odlučim, nešto sam ljenjikava. Dobro, čini mi se da ja imam najviše rekvizita, najmanje kreativnosti. Moj sav materijal jedva stane u 4 ogromne kutije.

  OdgovoriIzbriši

hvala na komentaru, uvijek ste dobro došli na moj blog vaše me pohvale potiču da budem još bolja!!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...