utorak, 2. listopada 2012.

MAKE OVER: lampa


....danas vam donosim jedan make over , ovo je bila moja stara lampa koja godinama skuplja prašinu i pati jer se meni nesviđa boja pa sam ju tako ja odličila promijeniti....

...ovako je izgledala prije...


....sad ovako izgleda...
..koristila sam se salvetama , prvi put.......nadam se da vam se sviđa do sad nisam radila salvetama al mogu reć da je jako zaanimljivo...
...puno vas pozdravljam do čitanja....Broj komentara: 9:

 1. Odlicno za prvi put:)!Samo nastavi!

  OdgovoriIzbriši
 2. Savršeno, pogotovo za prvi put! :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Decoupage je zarazan ,vidim da si uživala u radu i konačnom rezultatu.Vjerujem da će kod tebe biti još puno decoupagea.Sretno:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlično, baš mi je drago što ti je uspelo i što ti je zabavno. Samo treba krenuti i na dalje ide samo. I najduži put počinje prvim korakom, znaš već, kako se kaže.

  OdgovoriIzbriši
 5. Lijepo novo ruho si joj podarila...

  OdgovoriIzbriši
 6. Super si odradila ovu tehniku salveta.Lampa je stvarno sada prekrasna.Jako me privlači nešto napraviti sa tehnikom salveta,možda sada i pokušam ,ti si mi dala podstreha da probam.Pozz i velika pusa.

  OdgovoriIzbriši
 7. Imala sam takvu plavu lampu, no njezina sudbina je završila u smeću.. U biti meni se ovaj gornji dio (gdje je sijalica) jednostavno rastalio i "čaša" koja daje sjenu se zalijepila za žarulju. Mi to uopće nismo primijetili, dok to sve nije eksplodiralo! E onda je letila van! :)

  OdgovoriIzbriši

hvala na komentaru, uvijek ste dobro došli na moj blog vaše me pohvale potiču da budem još bolja!!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...